RSS

entri sambungan~

tetiba ja ada gambaq lemari kat atas tu kan..huhu entri lama yg baru nak perbaru..time ni dok kalut cari wardrobe baju anak2..anak dah nak masuk 2 (time ngandung aritu) baru nak cari lemari..sbelom tu baju2 iman dok dlm raga ja senang nak usung..mcm baju aisya la ni la..dok lam raga jgk..nak beli lemari baju anak je pun survey merata..payah dpt mak cerewet camni..hoho..xmau yg biasa ada plekat gmbr kartun tu mcm xbes ja..las2 jumpa gak yg berkenan dihati..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara...ni la dia lemari utk my son n daughter..share sajolah..nnt bila dah dok umah sniri ada bilik sniri baru ummi bli lemari sorang satu besaq2..huhu jauhnya berangan..

yg 3tingkat tu bahagian abg..senang nak ajaq dia..rak atas skali baju pakai siang..rak kedua baju pakai malam..n bawah skali baju utk pakai jalan2..time mula2 org antar mai kerumah iman punyala excited..asyik p bukak tutup pintu lemari..bangun2 tidoq ja trus p bilik sbelah..ingatkan nak buatpa rupa2nya nk p main lemari..hahaha lawak2..tp bes gak aritu siap cerita dgn dia sambil dok tengok pemandangan kat lemari tu..hehe sama naik ummi dgn anak..

yg satu pintu panjang tu bahagian adik..sbb ummi dah plan sng nak sangkut gaun2 adik..ecece plan sbelom branak lg punyala ngada2..jom tengok apa dah jadi bila adik dah sbulan stengah..

hoho agak keterlaluan sbb anak baru umo sbulan lbih tp dress dah dekat nak penuh lemari..dush dush tu yg asik kena marah dgn abah sbb ummi xabih2 nak membeli..huhu

tu hamper adik dpt kena ltak tinggi2 sbb xmau kena korban dgn abg iman..abih dah set2 baju yg org bg dok dlm kotak n beg hamper kena punggah dek abg iman..suka benor nak explore..tp adik dpt xsebanyak abg iman dpt dulu..hehe dulu sbb anak sulung kot..adik lg murah rezki bab duit sbb byk org dok hulur duit..blehla bukak tabung haji gak nnt sama mcm abg..ummi xpernah beza2kan anak2 ummi tau..dua2 ummi syg..muah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Copyright 2010 Iman Inspirasi Ummi. Designed by : EZwpthemes.
Blogger Template Brought to you by Anshul