RSS

brg2 for baby n newborn

hehe continue..time pregnant aritu beli mcm2 tp ada yg xbleh pkai pun..mcm barut baby ni..utk baby lain mungkin ok tp baby me kluaq mai saiz xxs..hehe so barut bercorak yg dtempah xleh pakai pun..beli smua 6..ada 2 dah basuh utk try pkai tp boh kat baby ja tudia punya besaq xjadila pakai..dok simpan ja baik letgo..nak letgo RM4 ja satu..beli 5.50 satu..klau amik smua bleh bg special price..




topi baby pun beli byk tp bleh kata xpakai pun..huhu mak syok membeli tp anak xminat pun nak pakai tambah2 yg jenis melekat kat kpala..
1)topi baby polka dot - xpernah pakai (RM 3)
2)topi baby anakku bunga2- pakai sekali dua time p klinik dlm pantang (RM 7)
3)topi disney baby - pakai sekali tu pun utk bgambar ja (RM 5)
4)headband bunga2 - xpernah pakai (RM 3)
5)headband riben - pakai skali pastu adik xmau pakai dah (RM 3)
6)mittens bercorak bunga n cartoon (RM 1 per pair)

*tak termasuk caj pos ye..
serious buyers only..
fussy buyers are not welcoming..tq=)











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

new n preloved items to let go

cuti2 ni mengemas2 brg anak2 tengok byk pulak brg2 yg dbeli tp ada yg xdpakai langsung n ada yg pakai sekali dua utk bgambo je..huhu tu la klau time membeli tu memang xpenah stop..hehe

ok nak letgo murah2 ja..
1)booties oren corak hitam - pakai sekali sekala ja..still in good condition (RM5)
2)booties bola ada bunyi2 - lg jarang pakai (RM5)
3)booties snail biru - pakai sekali dua aisya dah xmuat (RM5)
4)booties kait putih pink - pakai time try ja (RM5)
5)kasut pink glitter2 tenderly ala2 princess - beli tp xpernah pkai sbb mcm elok sgt xtau nak pakai p mana (beli RM19.90, nak letgo RM15..kotak pun ada lg)
6)slipar pink bunga2 - pun xpernah pakai (RM5)

*tak termasuk caj pos ye..
serious buyers only..
fussy buyers are not welcoming..tq=)













  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SaYa NaK HaDiaH TuDuNg DaRi AnA..!!

Sticky Post: SaYa NaK HaDiaH TuDuNg DaRi AnA..!!


Syarat yg sgt mudah :

1) Khas utk followers je..
2) Buat entry pasal contest ni..
3) Link kan terus entry ke blog ana..
4) Letak banner dlm entry dan jugak sidebar blog..
5) Tinggalkan link entry kat petak komen entry ni sbg tanda dah join..
6) Tag je sape2 yg korang mau..


Pemenangnya di pilih berdasarkan nombor visitor yg bertuah..!!
131415


tag:
Ezarn
Zamvet

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Copyright 2010 Iman Inspirasi Ummi. Designed by : EZwpthemes.
Blogger Template Brought to you by Anshul