RSS

new n preloved items to let go

cuti2 ni mengemas2 brg anak2 tengok byk pulak brg2 yg dbeli tp ada yg xdpakai langsung n ada yg pakai sekali dua utk bgambo je..huhu tu la klau time membeli tu memang xpenah stop..hehe

ok nak letgo murah2 ja..
1)booties oren corak hitam - pakai sekali sekala ja..still in good condition (RM5)
2)booties bola ada bunyi2 - lg jarang pakai (RM5)
3)booties snail biru - pakai sekali dua aisya dah xmuat (RM5)
4)booties kait putih pink - pakai time try ja (RM5)
5)kasut pink glitter2 tenderly ala2 princess - beli tp xpernah pkai sbb mcm elok sgt xtau nak pakai p mana (beli RM19.90, nak letgo RM15..kotak pun ada lg)
6)slipar pink bunga2 - pun xpernah pakai (RM5)

*tak termasuk caj pos ye..
serious buyers only..
fussy buyers are not welcoming..tq=)













  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Copyright 2010 Iman Inspirasi Ummi. Designed by : EZwpthemes.
Blogger Template Brought to you by Anshul