RSS

brg2 for baby n newborn

hehe continue..time pregnant aritu beli mcm2 tp ada yg xbleh pkai pun..mcm barut baby ni..utk baby lain mungkin ok tp baby me kluaq mai saiz xxs..hehe so barut bercorak yg dtempah xleh pakai pun..beli smua 6..ada 2 dah basuh utk try pkai tp boh kat baby ja tudia punya besaq xjadila pakai..dok simpan ja baik letgo..nak letgo RM4 ja satu..beli 5.50 satu..klau amik smua bleh bg special price..




topi baby pun beli byk tp bleh kata xpakai pun..huhu mak syok membeli tp anak xminat pun nak pakai tambah2 yg jenis melekat kat kpala..
1)topi baby polka dot - xpernah pakai (RM 3)
2)topi baby anakku bunga2- pakai sekali dua time p klinik dlm pantang (RM 7)
3)topi disney baby - pakai sekali tu pun utk bgambar ja (RM 5)
4)headband bunga2 - xpernah pakai (RM 3)
5)headband riben - pakai skali pastu adik xmau pakai dah (RM 3)
6)mittens bercorak bunga n cartoon (RM 1 per pair)

*tak termasuk caj pos ye..
serious buyers only..
fussy buyers are not welcoming..tq=)











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Ghumaisha said...

Askum. Salam singgah. Promosi pembukaan butik. Pembeli btuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...Jemput jd Blog Follower dan friend di FB…TQ

** Support BF too

Copyright 2010 Iman Inspirasi Ummi. Designed by : EZwpthemes.
Blogger Template Brought to you by Anshul